Als je bedrijf zich bezighoudt met het verkopen en/of produceren van kleine producten, dan is de kans groot dat je bedrijf deze producten verpakt in gripzakjes. Dit is een van de weinige oplossingen die je hebt, want sommige producten zijn zo klein dat ze enkel in gripzakjes bewaard kunnen worden. Veel bedrijven kiezen er helaas niet voor om gripzakjes te laten bedrukken, terwijl dat wel zo verstandig is. Dit heeft namelijk met verschillende redenen te maken. Wil je weten welke redenen dat zijn? Dan is het verstandig om eens dit artikel te lezen. Hier vind je meer informatie over waarom het bedrukken van gripzakjes verstandig is. 

Je hebt de mogelijkheid om de producten te labelen 

Wanneer je bedrijf zich bezighoudt met het produceren en/of verkopen van kleine producten, dan kun je je wel voorstellen dat het soms erg lastig is om bepaalde producten te kunnen vinden. Je kunt ervoor kiezen om de stellingen te voorzien van een label of een orderpicksysteem te installeren, maar dit werkt niet altijd goed. Je kunt dit het beste combineren met het bedrukken van de gripzakjes, want de gripzakken kan je herkenbaarder maken. Hierdoor wordt het voor je werknemers makkelijker om een bepaald product te herkennen en te vinden. Dit zorgt ervoor dat er meer orders per dag afgerond kunnen worden en dat levert dan ook meer inkomsten op. 

Je kunt reclame maken voor je bedrijf 

Een van de grootste voordelen van het bedrukken van gripzakjes, is dat je de mogelijkheid hebt om hiermee reclame te maken voor je bedrijf. Hierdoor is het mogelijk om nieuwe klanten te krijgen, want de kans is groot dat talloze mensen in aanraking komen met je product en de bedrukte gripzakjes. Wanneer je gripzakjes wilt laten bedrukken voor de marketing, is het belangrijk om aan de branding van de onderneming te denken. Je wilt namelijk dat iemand aan het uiterlijk van een gripzakje kan herkennen van welke onderneming het is. 

Het aanschaffen van gripzakjes

Wanneer je gripzakjes aan wilt schaffen, dan kun je hier het beste voor terecht bij een Nederlandse groothandel. Je wilt namelijk goedkoop uit zijn, vooral als je bedrijf zich bezighoudt met het produceren en/of verkopen van gripzakjes. Je hebt dan duizenden en soms wel tienduizenden gripzakjes nodig. Daarnaast wil je natuurlijk ook verzekerd zijn van de kwaliteit en dat is alleen mogelijk door gripzakjes aan te schaffen bij een groothandel. 

Leave a comment