Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe hoesjes voor je telefoon? Dan zul je al snel zien dat er veel verschillende varianten beschikbaar staan. Het aanbod is divers en je hebt voor iedere telefoon wel honderden verschillende varianten. Ieder hoesje beschermt je mobiel weer op een andere manier, waardoor het ook echt per persoon verschilt, welk hoesje het best past. De hardcase is een hoesje dat om je telefoon heen gaat en zorgt voor een extra laagje bescherming. Het hoesje beschermt alleen de achterkant en de zijkanten van je telefoon, dit zijn ook de belangrijkste punten. Mocht je toch nog de voorkant en het scherm willen beschermen kun je altijd nog kiezen voor een screensaver, deze kun je goed met elkaar combineren.

Telefoonhoesje bedrukken

Tegenwoordig zie je allemaal verschillende telefoonhoesjes en bieden deze bescherming tegen de telefoon. In het verleden zagen deze er allemaal hetzelfde uit, maar kun je tegenwoordig ook je telefoonhoesje bedrukken. Op deze manier kun je een telefoonhoesje laten personaliseren en kiezen veel mensen hier voor. Zo ben je uniek en dit is tegenwoordig wat helemaal in de mode is op het gebied van telefoonhoesjes. Een telefoonhoesje bedrukken kun je laten doen via case24.com hoesjes. Maar wat wil je laten bedrukken en waar kiezen de meeste mensen nou voor? Veel mensen kiezen voor een slogan of een stukje tekst wat bij hun past. Zo kunnen ze daar altijd aan herinnerd blijven worden en wordt het ook niet vergeten. Ook kun je voor kinderen een leuke bedrukking kiezen zoals iets met een leuke cartoon en dat is wel zo leuk.

Bookcase

Toch zijn er mensen die hun hele telefoon willen beschermen en kun je dit door middel van de bookcase doen. De bookcase is een telefoon hoes die je hele telefoon beschermt en is dit natuurlijk ideaal als je een dure telefoon hebt. Het beschermt de voorkant, achterkant en de zijkanten van de telefoon met een dikke laag. De voorkant wordt beschermd met een klepje dat je open en dicht kunt doen, zoals bij een boek. Het voordeel aan dit hoesje is dat je er ook spullen in kunt opbergen en kan dit in bepaalde situaties ideaal zijn. Zo kun je hier belangrijke pasjes instoppen zoals je pinpas of zelfs je rijbewijs, daarnaast kun je in sommige hoesjes ook kleingeld stoppen. Vooral voor kinderen die niet zuinig zijn met de telefoon is een bookcase ideaal en kan hij hierdoor niet kapot gaan.

 

Leave a comment