Wat is nou lekkerder dan een dagje naar de spa. Helemaal niks… of toch wel? Een eigen spa dicht bij jou in de buurt. Vergeet het dagje spa en de dure behandelingen, want je kan nu helemaal tot rust komen in je eigen tuin met een houten hottub. Ervaar de rust in een houtgestookte hottub of een elektrische. Met de tubtainer kan het water elektrisch op temperatuur houden en volledig verwarmen. Regel de waterzuivering met een ingebouwde time, zodat het water wordt gezuiverd wanneer het jou uitkomt!

Welke past het best in mijn tuin?

Er zijn veel verschillende soorten en maten in hottubs. Je hebt bijvoorbeeld ook een houten hottub. Een Storvatt houten spa combineert de authentieke uitstraling van een houten hottub met het gemak van een moderne spa. Het biedt echt luxe, comfort, ontspanning en een warm bad om direct van te genieten. Omdat de houten spa gemaakt wordt volgens een lange traditie is de uitstraling in de tuin klassiek en natuurlijk. Dit geeft niet alleen ontspanning, maar het straalt ook luxe uit in je tuin. Ook ideaal dus wanneer er vrienden of familie langskomen en zij deze prachtparel in de tuin zien staan. De beste hottubs vind je bij hottubselect. Voor iedere tuin een hottub uit te zoeken en vervullen als je behoeftes.

Echte musthaves!

Een hottub in je tuin is natuurlijk heerlijk. Het hele jaar door kijken naar de sterrenhemel. Wie wilt dat nou niet? Er komen ook wat dingen bij kijken, zoals het reinigen en het onderhouden van de hottub. Zo gaat hij langer mee en heb je er langer plezier van. Ook deze accessoires en onderdelen zijn makkelijk te verkrijgen.

Ook moet je regelmatig je water verversen. Zeker bij intensief gebruik is het aan te raden om, om de paar dagen je hottub te reinigen. Je moet telkens zo’n 1500 liter water kwijt. Als je langer wilt doen met je water, gebruik dan chloortabletten en een filter of een pomp.

Het is bewezen dat je van een rustmoment minder stress en angst ervaart. Het warme water van een hottub kan hier aan bijdragen om de stress van een drukke dag achter je te laten. De combinatie van warm water en eventuele jets zorgen voor een betere fysieke en emotionele staat. Hierdoor kan jij de volgende dag weer met een gemoedelijk gevoel naar buiten. Ook slaap je er beter door en kan je lichaam even helemaal ontspannen. Weg met die stress!

Leave a comment