Helemaal in de liefde dan zijn er bepaalde momenten van het jaar dat je dat extra kunt tonen. 14 februari is zo’n dag waar je als liefdeskoppeltjes niet omheen kunt. Vooral als het allemaal heel pril is. Maar wat moet je nu precies cadeau geven aan je nieuwe liefde? In dit artikel een aantal tips om je valentijnsdag wat meer kleur te geven met verschillende cadeautips.

 

Kies voor een fotoblok met hartjes

Wil je je vriendin verrassen met iets ergs origineels dan zou een fotoblok met hartjes wel eens heel goed kunnen uitpakken. Maak de keuze uit jullie mooiste foto’s en plaats het in een fotoblok. Laat meerdere foto’s afdrukken om het fotoblok te wisselen wanneer je dat maar wilt. Fotoblokken zijn gemaakt van acrylglas en zijn gevuld met een heldere vloeistof. Mooi en sprankelend cadeau en erg origineel.

 

Maak je geliefde blij met een chocolade pakket

Chocolade valentijn doet altijd goed. Met een chocolade pakket maak je het allemaal nog leuker en kan je diverse soorten chocolade aan je geliefde geven. Dan kun je denken aan Milka chocolade, Suprise eitjes en Tony’s chocolade. En laat het allemaal verpakken in een mooie hartvorm en je gaat een fantastische valentijn tegemoet. Overigens is dit cadeau erg geschikt voor de man, want daar gaat liefde door de maag.

 

Wees origineel en koop een hoodie

Om origineel te blijven besluit om passende hoodies te kopen voor je geliefde. Het is een valentijnscadeau die erg uniek is en je niet vaak tegenkomt. Vooral tijdens de winterperiode is het stoer om samen met bijpassende hoodies te lopen met tekst printen zoals “His queen” en “Her king”. Dit is dus echt een valentijnscadeau die je voor zowel hem als haar kunt geven.

 

Doe liefs en koop een poster

Wil je een lief valentijnscadeau aan je partner geven overweeg dan om een speciale valentijns poster te geven. Een poster met bijvoorbeeld een tekst print zoals “Jij bent mijn knuffelbeer” doet het altijd goed. Zo word je er elke dag aan herinnerd hoe graag je je vriendin ziet. Het is leuk om naar te kijken en omdat deze speciale posters van textiel zijn gemaakt gaan ze extra lang mee.

 

Ga voor rust met een relax geschenkpakket

Het leven is al zo druk, dus waarom niet wat gas terugnemen met een relax geschenkpakket voor jou en je vriendin. Dit relax pakket bevat geurkaarsen, wierook, thee en nog veel andere leuke dingen om helemaal tot rust te komen.

 

Leave a comment