Niet iedereen heeft deze luxe natuurlijk, maar sommige mensen hebben zo’n grote tuin of zoveel ruimte om hun huis dat ze bijna niet meer weten wat ze met de ruimte aan moeten. Gelukkig ben je dan bij Nobelhout aan het juiste adres. Dit is een houtleverancier met veel verschillende soorten hout, zoals sierhout, tuinhout en beschoeiingshout. Je kunt hier terecht voor heel veel verschillende soorten hout en producten van hout. In dit blog lees je hoe je je tuin allemaal kunt vullen met houten spullen van Nobelhout.

Hekwerk

Om te beginnen kun je je tuin afkaderen met een mooie schutting. Tenminste als je wilt dat niemand je mooie tuin kan bewonderen. Een schutting is in de meeste gevallen zo hoog dat je er niet echt overheen kan kijken en daardoor ziet niemand al het pracht en praal dat je in je tuin geplaatst hebt. Daarom kun je ook kiezen voor een houten hekwerk. Hier zijn wel veel verschillende van. Deze kan namelijk ook zo hoog zijn dat je er niet overheen kan kijken. Daarnaast kun je ook voor een lagere kiezen. Naast het hekwerk kun je ook voor een mooie grote poort kiezen. Je kunt een dubbele of een enkele poort nemen. Als je bijvoorbeeld een grote oprijlaan hebt dan kan het prettig zijn om een poort te hebben. Ten eerste voor de veiligheid. Als je oprijlaan zo groot is dat je het begin niet ziet, wil je niet dat er mensen zomaar je terrein op kunnen. Een poort verhelpt dit probleem. Daarnaast kunnen poorten ook heel mooi zijn en echt een toevoeging zijn voor je tuin.

Tuinhuizen en blokhutten

Een goed iets om je tuin mee in te vullen dat ook gelijk functioneel is, is een tuinhuis of blokhut. Hier heb je ook weer veel verschillende soorten en maten in. Je kunt een klein tuinhuisje nemen op wat extra spullen in op te slaan en je kunt ook een groter tuinhuis nemen om bijvoorbeeld een feestje in te geven als het slecht weer is buiten. Je kunt ook een tuinhuis nemen met een luifel. Dan kan je toch buiten staan en sta je toch droog. Je kunt ook een blokhut plaatsen in je tuin. Hier kan je bijvoorbeeld een logeerplek van maken. Als je familie op bezoek komt en ze een keer een andere ervaring willen, kunnen ze bijvoorbeeld in de blokhut slapen.

Er zijn veel verschillende manieren om je tuin te verrijken.

Leave a comment