Geld maakt zeker niet gelukkig, maar het is toch handig om een redelijk spaarpotje op te bouwen. Misschien voor een mooie vakantie, een gave nieuwe auto of omdat je mogelijke financiële risico’s in de toekomst wilt kunnen dekken. Welke reden je ook hebt, het is altijd goed om na te denken over manieren waarop je slim geld kunt besparen. Deze blog geeft je wat extra tips om dit te doen. 

Besparen op energieprijzen

Maandelijks ben je geld kwijt aan energie. Ondanks deze vaste lasten, kun je hier flink wat geld op besparen. Zo is het een aanrader om slaapverbruik te voorkomen. Onderzoek wijst uit dat elektronische apparaten in de slaapstand nog steeds 75% van hun energie verbruiken. Zorg er dus voor dat je apparaten op de juiste manier afsluit, dat scheelt je aan het eind van de maand weer wat euro’s. Ook is het een goed idee om je lampen thuis te vervangen met ledverlichting. Hiermee bespaar je flink wat energie en zo tevens geld. En loopt jouw energiecontract bijna af? In dat geval is het verstandig om de energieprijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. 

Tweedehandskleren aanbieden 

Heb jij een grote kledingkast? Ga er dan eens voor staan en bekijk welke kledingstukken je nou eigenlijk echt draagt en welke niet. Maak een stapel van de kleren die je bijna nooit meer draagt en vervolgens is het tijd om hier foto’s van te maken. Waarom? Omdat tweedehandskleding een trend zijn en de vraag hiernaar steeds meer groeit. Door oude kleding te verkopen, maak je niet alleen anderen blij maar ook jezelf. Je kunt er namelijk een redelijk zakcentje mee verdienen. Er zijn verschillende platforms waarop je je kleding te koop kunt aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Vinted of The Next Closet. Een slimme manier om geld te besparen! Ook maak je zo eindelijk weer wat ruimte vrij in je overvolle kledingkast.

Motor of auto verkopen

Heb jij thuis een motor die je niet meer gebruikt? Of heb je een sloopauto die je kwijt moet? Het zijn waardevolle producten, waar je flink wat geld mee kunt verdienen. Het is daarom aan te raden om uit te zoeken hoe je een motor snel verkopen kan. Dit kun je eenvoudig doen via de betrouwbare onderneming OWS. Je vult simpelweg je gegevens in en vervolgens ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvend aanbod. Simpel toch? Snel je sloopauto verkopen? Ook dat kan via OSW. Check daarom snel de site en bespaar geld op een slimme manier.  

Leave a comment