De lente komt eraan. Goed, we moeten nog even geduld hebben maar straks wordt het weer zachter en gaan we het zonnetje steeds vaker zien. Met die verandering in weer, verandert de flora en fauna ook mee en moeten wij als mensen dat ook doen. Tijd dus om ons te richten op de nieuwe kledingcollectie. In deze blog vertel ik je wat jij dit jaar sowieso in je lentekast moet hebben hangen. Lees je mee?

Een dunne jas

Het weer in Nederland kan behoorlijk verraderlijk zijn. Het ene moment is het bloedje heet in de lente en het andere moment vriezen je tenen eraf. Om nog maar te zwijgen over de regen. Gelukkig kan je je daarop kleden met een fijne tussenjas voor als de temperatuur nog een beetje schommelt. Een tussenjas is een lichte jas die niet te warm en zwaar is als een winterjas maar die toch een extra laag bescherming biedt tegen de elementen.

Goede gymp

Deze lente gaan we voor gezondheid, frisheid en ook fitheid. Tijd dus om onze schoenen daaropaan te passen. We slaan de laarzen dit seizoen over en gaan in plaats daarvoor voor een vlotte gymp. Niet alleen staat dat een stuk jonger en hipper, het past ook bij enorm veel kledingcombinaties en maakt dat je je vrijer kunt bewegen. Vorm en functie in één dus. Ga jij voor een kleurrijk model of kies je voor klassiek wit? De Veja dames collectie heeft alles en de meest frisse kleuren zijn het codewoord van de nieuwe collectie. Dat geldt trouwens ook voor de schoenen van de Veja heren afdeling. Prachtige schoenen van goede kwaliteit.

Lekkere laagjes

De lente is een beetje een overgangsseizoen, net zoals de winter. We gaan over van koud naar warm weer en net zoals met de tussenjas vraagt dat af en toe om een extra laag. Een outfit die bestaat uit meer lagen, geeft je meer flexibiliteit in het uit en aantrekken van kleding als de temperatuur daar om vraagt zonder dat het ten koste gaat van je outfit.

Volg jij de trends?

Als laatste wisselt de mode natuurlijk met de dag maar het meest duidelijk wordt dat als we van seizoen wisselen. Wil jij bij de trends van het moment blijven, kijk dan goed in de bladen en op internet. Als je het op straat ziet, is het al te laat. Gelukkig kan je het voor zijn, kijk nu vast naar de nieuwe collecties van jouw favoriete merken.

Leave a comment