Ben je toe aan een nieuw interieur? Wil je je huiskamer eens een fikse opfrisbeurt geven? Dan is het waarschijnlijk niet eens nodig om al je meubels te vervangen. Kies een andere kleur voor op de muur en zorg ervoor dat je de raamdecoratie eens vervangt. Heb je nu horizontale lamellen? Dan is het iets heel anders om eens te gaan voor vouwgordijnen. Vouwgordijnen geven direct een warme sfeer. Ook wanneer je ze gewoon in wit voor de ramen hangt. Een warme, huiselijke sfeer is natuurlijk net wat je wilt in je huiskamer! Heb je nu vitrages en overgordijnen en wil je juist een wat meer moderne sfeer in je huiskamer? Dan kun je kiezen voor roljaloezieen.

Vouwgordijnen zijn er in verschillende soorten

Zo heb je verduisterende vouwgordijnen. Deze vouwgordijnen zijn, bijvoorbeeld, ook ideaal voor in de slaapkamer. Het andere uiterste zijn transparante vouwgordijnen. Deze zijn, soort van, de moderne versie van vitrage. Je kunt er nog wel door naar binnen en naar buiten kijken, maar ze geven beduidend minder inkijk. Ook komt het licht gewoon, gefilterd, binnen. Deze transparante vouwgordijnen zijn, bijvoorbeeld, ideaal voor gebruik in de serre. Je zorgt er dan voor dat dat grote glazen oppervlak wat vriendelijker wordt aangekleed dan met horizontale lamellen. Ook is het een stuk moderner dan met gewone vitrage.

Combineer verschillende soorten raamdecoratie

Vouwgordijnen en roljaloezieen kunnen de complete sfeer in je huis veranderen. Toch kan het zijn dat je nog wat mist. Dat je toch nog graag overgordijnen wilt om zo een nog huiselijker sfeer te creëren. Dat kan! Je kunt de verschillende soorten raamdecoratie goed met elkaar combineren om precies die sfeer te krijgen die past bij jou. Je kunt alle raamdecoratie in één kleur houden of juist kiezen voor kleuren die wel mooi bij elkaar passen maar totaal niet hetzelfde zijn. Kijk voor het bepalen van de kleur vooral naar de kleur op de muur of de kleur van je grootste meubelstuk, je bank.

Bestel alles gewoon online

Welke soort raamdecoratie je ook wilt, je kunt het gewoon online bestellen. Jij meet zelf op hoe lang en breed de afmetingen moeten worden en dan mail je je bestelling. Je kunt hulp krijgen met het inmeten als je dat wilt. Je weet dan zeker dat het inmeten goed gebeurt. Het monteren van de raamdecoratie is een fluitje van een cent. Het is een kwestie van goed de handleiding volgen en precies te doen wat er staat. Dan komt ook dat zeker goed!

Leave a comment