Heb je een eigen bedrijf of wil je producten mooi verpakken dan heb je daarvoor allerlei mogelijkheden. Zo bestaat er een legio aan verpakkingszakken die van je product een eerste goede indruk laat maken. Want zeg nu zelf, een aantrekkelijke verpakking mag niet ontbreken voor cadeaus of producten die in het schap staan. In dit artikel worden er een aantal verpakkingen vermeld die jouw producten aantrekkelijk kunnen maken.

Ga voor functionaliteit met stazakken

Stazakken zijn ideaal geschikt voor als je producten in zakken wilt hebben die rechtop blijven staan. Deze zakken zijn voornamelijk voor kleine producten zoals snoepgoed, koffiebonen en andere voedselwaren. Naast dat deze zakken heel functioneel zijn ziet het er ook nog eens heel mooi uit van de buitenkant. Je hebt de keuze tot verschillende soorten kleurtjes, printjes en materialen. Om deze stazakken nog persoonlijker te maken bestaat de mogelijkheid om je eigen logo erop te drukken. Zo is voor mensen gelijk herkenbaar van wie de zak afkomstig is. Hoe ideaal is dat?

Ga voor grip met gripzakjes

Dat stazakken ideaal zijn voor kleine producten staat vast, maar overweeg voor je producten ook eens gripzakjes te gebruiken. Deze gripzakjes zijn makkelijk te sluiten en zijn in verschillende materialen beschikbaar. Je moet dan denken aan gemetalliseerd, plastic en kraft. En net zoals bij stazakken vind je bij gripzakjes ook zat keuze aan verschillende kleuren en printjes. Alles om jouw gripzakje met producten zo speciaal mogelijk te maken. 

De blokbodemzakken die rechtop blijven staan

Naast stazakken en gripzakjes is een blokbodemzak ook het overwegen waard als verpakkingszakjes. Ook bij deze zakjes is het heel geschikt om allerlei etenswaren in te verpakken. Te denken aan bijvoorbeeld chocola, noten en koekjes. Niet alleen etenswaren kunnen goed verpakt worden met blokbodemzakken, maar ook andere producten zoals krijt of kralen. Door de vlakke bodem blijven deze zakken rechtop staan en zijn perfect om in het schap te zetten. Blokbodemzakken zijn zowel transparant als gedrukt beschikbaar.

Verras iemand op een verjaardag met cadeauzakken

Heb je een bedrijf die producten als cadeau verkopen besluit dan om cadeauzakken te gebruiken. Zo zijn er diverse cadeauzakken voor flessen wijn, fruitmandjes en meer. Om het cadeau helemaal af te maken kun je mooie lintjes toevoegen. Door linten te gebruiken maak je de cadeauverpakking nog specialer en unieker. Met de cadeauverpakking tover je een glimlach op het gezicht van degene die het cadeau in ontvangst gaat nemen. En daar doe je het toch voor?

Leave a comment